Author Topic: Albania 2016 | Eneda Tarifa - Përrallë  (Read 883 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TrayBake

 • Escvibes Team
 • *
 • Topic Author
 • Posts: 786
 • Country: scotland
 • Gender: Male
  • Dyspraxic Chat
Albania 2016 | Eneda Tarifa - Përrallë
« on: June 07, 2015, 05:16:04 PM »

Elhaida Dani sang I'm Alive in Austria, but who will represent Albania in Sweden?

Time to debate!

Linkback: http://www.escvibes.com/index.php?topic=2198.msg48630#msg48630

Offline Centrix

 • Escvibes Team
 • *
 • Posts: 850
 • Country: 00
 • Gender: Male
Re: Albania 2016 | Eneda Tarifa - Përrallë
« Reply #1 on: March 12, 2016, 11:28:11 PM »


Kjo përrallë e do
Një shpërblim
Një fund nga ato
Siç vetëm unë e ti dimë

Me shumë lot
Se akoma ka shumë çmenduri
Me shpirt dhe vetëm, vetëm dashuri

Oh ti je ajo ndjenjë
Që unë kam besim
Edhe frikën s’e ndjej

Unë ndaj të dua
Unë të dua
Edhe vdes për ty e harroj për ty
S'ka natë

Unë ndaj të dua
Unë të dua
Edhe vdes për ty e harroj për ty
S'ka natë

Vjen një kohë kur s’të mjafton
Ajo që ke, dhe përfundon
Veten bosh ti e gjen
Dhe aty unë vij tek ty
Është vendi ku shpirti im gjehet

(Oh, oh, oh, oh, oh… oh, oh, oh, oh…)
(Oh, oh, oh, oh, oh… oh, oh, oh, oh…)
(Oh, oh, oh, oh, oh… oh, oh, oh, oh…)
(Oh, oh, oh, oh, oh… oh, oh, oh, oh…)

Unë ndaj të dua
Unë të dua
Edhe vdes për ty e harroj për ty
S'ka natë

Unë ndaj të dua
Unë të dua
Edhe vdes për ty e harroj për ty
S'ka natë

Linkback: http://www.escvibes.com/index.php?topic=2198.msg48712#msg48712